1200 VMT CM Breda NL 7   Foto 1920x1080

Bedrijfstuin

Visualisatie van Bedrijfstuin voor CM Breda in Samenwerking met van Mierlo Tuinen

Over dit project

Bij DNA | visual-design zijn we trots op onze samenwerking met van Mierlo Tuinen voor het ontwerp van de bedrijfstuin van CM Breda. Dit project vereiste nauwe samenwerking met diverse partijen, waaronder architecten, ontwerpers en kunstenaars, wat het proces complex maar uiteindelijk zeer bevredigend maakte.

Onze visualisaties hebben een nauwkeurige en gedetailleerde weergave van het ontwerp opgeleverd, zoals te zien is in de link naar de realisatie van dit project. De resultaten tonen duidelijk hoe onze beelden de werkelijkheid benaderen.

➤ Locatie: Breda
➤ Klant: van Mierlo Tuinen
➤ Project Type: Visualisatie van bedrijfstuin
➤ Samenwerking: Architecten, ontwerpers en kunstenaarsAanpak:
➤ Vertaling van ontwerp en plantplannen naar 3D visualisaties

Bij DNA | visual-design werken we nauw samen met tuin- en landschapsarchitecten en hebben we uitgebreide kennis van beplanting. Hierdoor zijn we in staat om bomen en plantplannen nauwkeurig te vertalen naar gedetailleerde 3D-visualisaties, wat resulteert in levensechte en overtuigende presentaties.

+ Meer projecten

1200 VMT CM Breda NL 7   Foto 1920x1080
1436 VMT Rutten Ooij NL 1   Photo

Meer weten?

Ons toegewijde team staat klaar om u te ondersteunen bij al uw visualisatiebehoeften. Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een bericht, en wij zullen binnen één werkdag reageren.

Animatie
Rendering
Virtual reality